Kook:
Sega munad veega suures kausis. Lisage koogipulber järg-järgult ja segage umbes 4-5 minutit. Määrige anum margariiniga või vooderdage küpsetuspaberiga. Tainas valage koogivormi (25-30 cm). Pange eelnevalt soojendatud ahju (180’C) 25-30 minutiks.
Niisutamiseks:
Lahustage kohv kuumas vees.Pärast jahutamist lisage konjak ja mandliessents. Lõigake küpsetatud ja jahutatud kook pooleks ja niisutage kohvi ja alkoholi seguga.
Kreem:
Valage 450 ml jahutatud piima kõrgesse anumasse, lisage kreemi pulber ja segage 3 minutit. Määrige kreem alumisele kihile ja asetage peale teine kiht. Niisutage teist kihti kohvi ja alkoholi seguga ja määrige peale ülejäänud kreem. Asetage kook külmikusse ja hoidke jahedas vähemalt 3 tundi.
Enne serveerimist raputage peale kakopulbrit.